KÖSZÖNTELEK LÁTOGATÓ!

Hogy erre jársz, az nem véletlen.

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom veled a gondolataimat, tűnődéseimet az életről.

Sajnos a reklámok már bennünket sem kímélnek, ha a zene helyett azt hallod, lépj be újra.2012. február 19., vasárnap

Feréredünk? Fehéredünk!No, nem mi a napsütés hiánya miatt, hanem a magyar gazdaság. Mindez a csalafinta adóellenőröknek köszönhető, mert igencsak furmányos módjait vetik be manapság az ellenőrzésbe. Például szerelmespárnak álcázva magukat, tetten értek egy gyanútlan adókerülő karikaturistát, de a valentinnapi ellenőrzés is jól hozott az adókonyhára. Biztos vagyok abban, hogy nem minden adóellenőri álca kerül napvilágra, azaz a médiahiénák látókörébe. Az adócsaló romantikusan szerenádozó zenészek lépre csalása már országos hír lett, a médiának köszönhetően. Gondolom ezt NAV vezetői jóleső érzéssel nyugtázzák, igen kérem nekünk van fantáziánk, és a nemes cél érdekében mindent bevetünk.
Elterjedt a hír, hogy a net sem lesz többé az adócsalók paradicsoma, a NAV felmérései szerint, máris van eredmény, gyűlnek az adóforintok. Tudnék ötletet adni, például öltözzenek be lestrapált háziasszonynak, lenőtt pocsékné frizurával, és bozontos szemöldökkel keressék meg a vidéki szépészeti helyeket, biztos fogás, garantálom, mert én még efféle helyeken csak a visszajárót tettem a bukszámba.
Sok kicsi sokra megy, de ha a nagy csalókat is sikerül trükkös módon fülöncsípni, akkor fog csak igazán fehéredni a gazdaságunk.

APEH: Bárki ajtaján kopogtathatnak majd a revizorok
Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával. Megszólítja a ravaszdit: - Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? - Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra. - És akkor mi van? - Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi: - Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem érdemes. Mire a csiga loholás közben visszaszól: - Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből?!!

1 megjegyzés:

  1. Jaj, de jót nevettem a viccen. :D
    Egyébként nekem is jobban tetszik ez a blogspot. Most ez a változás kicsit feldobta a hangulatomat. :)

    VálaszTörlés

Kedvenceim