KÖSZÖNTELEK LÁTOGATÓ!

Hogy erre jársz, az nem véletlen.

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom veled a gondolataimat, tűnődéseimet az életről.

A kedvenceim között biztosan találsz számodra kedves zenét is.



„Több dolgok vannak földön és égen, Horátio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.”

William Shakespeare Hamlet



2012. április 15., vasárnap

Nem politizálok, nem polititálok.......


Ezt mondogatom magamnak, de nem bírom betartani, mert olyan irritáló dolgok történnek mostanában nálunk, ráadásul az egyre laposabb pénztárcánkban turkál a kormány ismét.
IMF helyett csekkadót akar a kormány, írja az Index.
Matolcsyéknak főhet a feje, mert éjt nappallá téve munkálkodhatnak azon, hogy milyen újabb adókkal, és kiadás lefaragással vészeljék át az IMF hitel folyósításig az időt, ami lehet, hogy az ígéret szintjéig sem fog eljutni. Nem akarom a Fideszt védeni, mert sokmindenben ők a hunyók, de valami azt súgja, hogy Brüsszelben sem az igazság bajnokai ítélkeznek felettünk. Például nehezen tudom elképzelni, hogy akkora kárt okozunk a külföldi befektetőknek a "bözsiutalvánnyal".Igaz ez nem tartozik a nagy hibáink közé, de mégis...
Spórolási ötletem lenne még, de nem merem leírni, nehogy a falra fessem az ördögöt, vagy erre tévedjen egy illetékes és holnap valósággá váljon.
Elég lesz nekünk a sárgacsekkadó, A MÁV járatok kurtítása, a babkötvényt is államosítják, ezek szerintem csak a jéghegy csúcsai. Lesz itt még megszorítás bőven, nem is kell olyan sokat várni rájuk. Nem károgok, ez a józan meglátásom.

1 megjegyzés:

Kedvenceim

Blogarchívum