KÖSZÖNTELEK LÁTOGATÓ!

Hogy erre jársz, az nem véletlen.

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom veled a gondolataimat, tűnődéseimet az életről.

A kedvenceim között biztosan találsz számodra kedves zenét is.



„Több dolgok vannak földön és égen, Horátio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.”

William Shakespeare Hamlet



2012. március 31., szombat

Schmitt hét

A héten Schmitt hét volt, a csapból is a köztársasági elnök plágiumja folyt. Lemond, nem mond, visszavonták a doktorit, stb. ÉS NEM MOND LE! Nem értem! Ha egy köztársasági elnök elveszti, azt ami számára nélkülözhetetlen, a becsületét, hogy akar elnökölni. Ha időben megteszi, még a botrány kirobbanásakor, csendben visszavonul, nem kellett volna elviselnie ezt a megalázást. Nem tudom elhinni, hogy nem látja be , hogy megbukott. Az őt felemelő pártot megértem, mert lemondatásával, beismerik a vétküket, mellyel egy olyan embert tettek az ország első számú vezetőjévé, aki nem méltó arra. Szerintem nekik is kényelmesebb lenne az önkéntes lemondás, nekünk is jobb lenne, mert a világban szégyent hoz ránk ez a helyzet.


4 megjegyzés:

  1. Nekem erről vaskos véleményem van, de megfogadtam, hogy nem politizálok. Na tessék, felment a vérnyomásom nekem is. Ez egy igazi törtető, aki nem törődik a saját országa hirével. A minap, az egyik kolega azzal fogadott, hogy ugyan nem tudja pontosan, hol az én országom, de hallotta, hogy nálunk phd.-t lehet vádárolni. Vörös, és dühös lettem, mint a rák!!

    VálaszTörlés
  2. Elhiszem Lily, de sajnos nem ok nélkül mondta, mert lehet érettségi, főiskolai bizonyítványt, jogosítványt, csak pénzkérdés. Ismerek olyan politikust, itt nálunk a városba, aki az általános iskolát is bukdácsolva végezte, majd kőművesnek tanult, de soha nem lett az, majd jól megszedte magát a rendszerváltáskor( nem tisztességes úton, ember csempészettől kezdve minden mocskos ügyben benne volt) Kisgazda képviselő lett és vett egy érettségi bizonyítványt is hozzá. Igaz már nem politizál, de nagyon jól megszedte magát anyagilag. Egy ilyen országnak, csak ilyen köztársasági elnöke lehet. Sírni tudnék!

    VálaszTörlés
  3. Hát eléggé bosszantó az a tény, hogy mondjuk Svájcban is erről diskurál sok ember, nekem is egy egyiptomi srác mondja, "hallom baj van Nálatok a köztársasági elnökkel..."
    Mit ne mondjak, eléggé lejáratják az országot az egész világ előtt! Miért jó ez a politikusoknak???

    VálaszTörlés

Kedvenceim

Blogarchívum