KÖSZÖNTELEK LÁTOGATÓ!

Hogy erre jársz, az nem véletlen.

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom veled a gondolataimat, tűnődéseimet az életről.

A kedvenceim között biztosan találsz számodra kedves zenét is.



„Több dolgok vannak földön és égen, Horátio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.”

William Shakespeare Hamlet



2012. február 14., kedd

Ígéretes hétfő

Nem szeretem a hétfőt, olyan semmilyen nap, de a tegnapi talán egy kicsit ígéretesebb volt a megszokottnál. Már ami az időjárást illeti, mert enyhülést emlegetnek a meteorológusok. Nemsokára itt a Mátyás, ideje megkezdenie a jégtörést, mert ebben a nagy hidegben igencsak vastagra hízott. Romániát újfent belepte a hó, szükségállapotot rendeltek el, katonák mentik a bajbajutottakat. Ma hangos volt az etető környéke a cinegéktől, hívták a tavaszt, vagy mérgesek voltak az éhes veréb seregre, mert elűzik őket a kajától. Jól megraktam az etetőket, jut nekik is.
Nálunk azért még minden napra jut egy két megfagyott, kihűlt ember, többnyire öregek.
A mondás szerint a részegeknek külön védőszentjük van, mert Balajton megcsillant a hóban fekvő részeg ember, és észrevették, megmentették, olvasom az Indexen.


Ígéretes nap volt ma parlamentben is, megkezdődtek a kiigazító parlamenti ülések, addig ülnek, amíg meg nem felelünk az EU-nak, a fene vinné el őket. A pártok már majdnem összefogtak, de azért csak nyugtával dicsérem a napot. Az MSZP Orbán mellé állt, az LMP gazdasági szabadságharcos lett, a Jobbik meg maradt amilyen volt.
Orbán elsütötte a naphoz illő szólását is, miszerint, csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészeket.

1 megjegyzés:

  1. Csendes tenger?!...
    Itt tombol a hóvihar...
    Nem lehetne más színű a háttér?
    Segítsünk?
    Saci is, én is tudunk Neked ötleteket adni, hogy visszakapd a Tűnődéseid! Mármint hasonlóra meg lehet csinálni a blogspotot is, ha gondolod! rengeteget tud!

    VálaszTörlés

Kedvenceim

Blogarchívum