KÖSZÖNTELEK LÁTOGATÓ!

Hogy erre jársz, az nem véletlen.

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom veled a gondolataimat, tűnődéseimet az életről.

A kedvenceim között biztosan találsz számodra kedves zenét is.



„Több dolgok vannak földön és égen, Horátio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.”

William Shakespeare Hamlet



2012. február 26., vasárnap

Agymenés....


Mégsem halnak ki a férfiak, olvasom az Indexen. Ezidáig fogalmam sem volt arról, hogy ki fognak, pontosabban, hogy akár ki is halhatnak az oldalbordáink. A kutatók eddig azt feltételezték, hogy eltűnik a Földről az y kromoszómát hordozó ember, de már cáfolják, és mindannyiunk nagy örömére az erősebbik, de gyengébb nem, tovább uralkodik a bolygón.
Eltűnődtem, mi lenne, ha a kipusztulás feltételezése igaznak bizonyulna, és a férfinem eltűnne mellőlünk. Először is mi hordanánk továbbra is a nadrágot, megszűnnének a háborúk, tönkremenne a hadiipar, ott úgyis csak férfiak dolgoztak A politikusok száma kilencven százalékkal csökkenne, mert csak az tíz százalék női politikus acsarkodna a parlamentben a továbbiakban. Olcsóbb lenne az eltartásuk.
Mi nők már úgyis sok férfimunkát átvettünk, az ügyesebbje tanfolyamokat szervezne azoknak a nőknek, akik eddig azt sem tudták , hogy a villanykörte melyik felét kell becsavarni. Csöpögő csap elhárító kisiparos csajok javítanák meg mindazt, amit eddig a férjurak tettek meg.
A szaporodásra nem lenne gondunk, mert azt már férfiak nélkül is megoldanánk. A szüzességüket a nők, ezentúl az első szüléssel, vagy az első nőgyógyászati vizsgálattal vesztenék el. A zöldszeműszörnyeteg nem keseríti többé az életünket. Fodrászhoz, szépségszalonba, butikba, eddig is a magunk gyönyörűségére jártunk, itt nem lesz változás. Nem kell mérgelődni többé a le nem csukott buditető miatt, és azon sem, hogy ki fog felkelni éjjel, ha sír a kislánykánk.
Valószínű a szerelem is kihal, mert okafogyott lesz, ezt azért sajnálom, de lehet, hogy a guminő gyártást átállítják gumiférfi gyártásra, virágot meg küldetünk magunknak. Tudom ez elég sz.rul hangzik, de hát szegény ember, azaz asszony, vízzel főz.
Azt viszont nem tudom, hogy miként vezetjük le, és kinn , ha rossz napunk van, de megoldjuk, lehet hogy leeresztjük a gumiférfit, majd földhöz vágunk egy tányért, és káromkodunk , mint a férfiak.

11 megjegyzés:

  1. Én, most is káromkodok, mint a férfiak!! Persze szigorúan magyarul, amúgy is csak igy lehet jót! Ami pedig a pasikat illeti, nem bánom, ha kihalnak! Tudom, hogy vannak normális példányok, de csak hallomásból ismerem. Ez, olyan, mint a legendák!! Hallottam valahol, meg olvastam. Magam, még nem találkoztam velük!! Ami pedig a virágküldést illeti, hát, amikor nekem virágot küldtek, kivétel nélkül, a szemétben landoltak!! Valami nagy bakit akartak kompenzálni vele, mármint a csokrokkal, általában olyankor, amikor már keresztet lehetett vetni a kapcsolatra, házasságra.

    VálaszTörlés
  2. A jó hapsik vagy meghalnak, vagy nem hozzám tartoznak, többnyire csak a filmeken látom őket. Lehet, hogy ők is ezt írnák le rólunk.

    VálaszTörlés
  3. Bizony, a jó pasik tényleg csak a filmekben léteznek. Ha meg esetleg van a hétköznapi életben, arra már gyorsan le is csaptak. Azért kíváncsi lennék a másik oldalra is. :)

    VálaszTörlés
  4. Én nem szeretnék pasi nélküli világot. Valamire csak jók ők is! :P

    VálaszTörlés
  5. Atya világ... hova keveredtem! Nyugi lányok! Ígérem, hogy már nem sokáig zavarom szeretett köreiteket! Hamarosan betöltöm az ötvennyolcat, ha ugyan lesz rá elég időm és aztán én is húzok, mint a túzok!
    Addig még becsavarok egy két villanykörtét, megszerelem a csöpögő csapot, főzök egy-két jó ebédet, dobostortát sütök az unokáknak, megfestek egy-két képet, hogy legyen mit ajándékoznom a barátaimnak, írok egy-két mesét, hogy mások is nevethessenek, aztán már tényleg nem zavarok tovább!
    Bevallom, hogy én vagyok az a sokak által meg nem értett egyén, aki nem köszönt Nőnapot, nem hoz virágot és nem áll be a Valentin-napi őrületbe, mert nem hisz az akciószerű szeretetbe, az egy napos tiszteletbe.
    Nőnapra ablakot pucolok virág helyett, Valentin napra sétálunk egy jót hogy újra és újra átbeszélhessük közös dolgainkat, hogy egymásra figyelhessünk.
    Nyugi... mindezek ellenére tele vagyok hiányosságokkal, de hát, mondtam én egy szóval is, hogy tökéletes vagyok?

    VálaszTörlés
  6. Kedves Sándor a kivételek erősítik a szabályt. Egyébként, ha nem pucolnál ablakot, és nem sütnél dobostortát,Te akkor is tökéletes lennél, mert olyan szép képeket festesz. Igazán sajnálom, hogy nem vagyok fiatalabb és nem ismertelek fiatalon.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Sándor, le a kalappal! Nem lehetne sokszorosítani? :) Azt hiszem, a párodnak semmi kifogása nincs az ellen, ha nem kap virágot nőnapra, mert sokkal többet kap egész évben. :)

    VálaszTörlés
  8. Csatlakozom Micához!! Sokszorositani kellene! :)))))))

    VálaszTörlés
  9. Hát lehet, hogy nem fog tetszeni a véleményem. Mondhatnám azt is, hogy Kína messze van. :) Tudnám még fokozni, de nem teszem. :))))

    VálaszTörlés
  10. jaja, az messze...:D
    Szerintem sem lenne jó, ha kihalnának.

    VálaszTörlés

Kedvenceim

Blogarchívum